Over BouwMaten

Bouw je mee met ons?

Verandering begint bij ons, want het is tijd om krachten samen te bundelen zodat we kunnen bouwen aan de toekomst. Bij BouwMaten gaat het om mensen, niet om cijfers. Werkdagen van 9 tot 5 kennen wij niet, want wij werken totdat alles afgerond is. Ons bedrijf is dan ook flexibel en wij staan altijd voor je klaar. Bij ons worden krachten samengebundeld om zo het beste resultaat te behalen.

Over Bouwmaten

Ons belang is dat iedereen bij het juiste bedrijf terechtkomt en met veel plezier blijft voortbouwen aan de toekomst. Daarom zullen wij altijd zorgen dat er een goede match is tussen jouw bedrijf en de geplaatste kracht. Een echte Maat waarop je kunt Bouwen.

 

  • JIJ WIL BOUWEN AAN DE TOEKOMST.
  • WIJ WETEN DE JUISTE PLEK.
  • SAMEN VINDEN WIJ DE PERFECTE BAAN VOOR JE!

 

Wij helpen je met het vinden van de juiste krachten in de bouw, van timmerman tot projectleider bouw. Je kiest voor BouwMaten omdat je kennis, kwaliteit en service wil ontvangen. Wij zetten ons netwerk voor je in en vinden het belangrijk dat de prijs/kwaliteit in verhouding is.

Ons team

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.