Werkgevers

Op zoek naar maten voor in de bouw?

 

Wij fixen dat voor je. Wij begrijpen dat je niet altijd de tijd hebt om kandidaten te zoeken. Zeker omdat in de bouwsector gemiddeld veertig procent van de vacatures langer dan twee maanden openstaan. Dit maakt het nóg moeilijk voor werkgevers om krachten te vinden.

 

Met onze flexibiliteit en volledige inzet zullen we geschikte kandidaten voor jouw bedrijf vinden. Het is voor ons belangrijk dat het ook daadwerkelijk matcht tussen de werknemer en werkgever. Daarom zullen we altijd ons netwerk inzetten om jouw perfecte Maat te vinden. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. En daarom gaan we vooraf graag in gesprek met jou, zodat we op de hoogte zijn van jouw behoeftes en wensen.

 

Bij BouwMaten gaat het om mensen, niet om cijfers. Dit betekent dat wij dan ook altijd klaarstaan voor jou, niet alleen van 9 tot 5. Wij doen altijd nét iets meer dan gevraagd wordt, dat zit in onze genen.

 

Daarom kun je ook voor goede kwaliteit werkkleding terecht bij ons. Het gaat om comfortabele en functionele kleding, schoenen en beschermmiddelen. Perfect voor in de bouw en industrie, zodat er veilig en in iedere (weers)omstandigheid gewerkt kan worden.

 

Daarnaast hebben we een academy waar je jouw (flex)krachten professioneel kunt laten opleiden. We bieden trainingen voor het VCA of BHV-diploma, reachtruck, hoogwerker of we kunnen een training op maat geven. Wat jij wil! De trainingen worden gegeven in Almere, Hoogvliet, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Best óf je kunt kiezen voor een incompany training of training op bedrijfslocatie.

Hulp voor oekraïense vluchtelingen

Beste ondernemer, werkgever

De belangrijkste en grootste hulp van uw kant voor Oekraïense vluchtelingen zijn officiële werkaanbiedingen. Er zijn veel banen nodig, zodat de Oekraïners niet alleen hun gezinnen kunnen onderhouden, maar ook de economie van Oekraïne, die door de oorlog zwaar is geschokt, op peil kan worden gehouden. Als je de Oekraïeners echt wilt helpen! - geef ze een baan en een kans om hun eigen geld te verdienen!

Om een baan aan te bieden of een sollicitatie in te dienen, klikt u op de onderstaande knop.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.